top of page
Kopie van Ontwerp zonder titel (2).png

Persoonlijke coaching
Omgaan met stress

Voel je je vaak gestrest en zoek je naar manieren om hier beter mee om te gaan? Onze persoonlijke coaching op het gebied van omgaan met stress biedt de ondersteuning die je nodig hebt om meer rust en balans in je leven te vinden. Samen met een professionele coach werk je aan technieken en strategieën om stress te verminderen, je veerkracht te vergroten en je mentale welzijn te verbeteren. Ontvang praktische tips, persoonlijke begeleiding en waardevolle inzichten om stress de baas te worden. Zet de eerste stap naar een ontspannen en evenwichtig leven!

Werkwijze persoonlijke coaching

Tijdens een videogesprek

Opstart traject

Het persoonlijk coachingstraject start met een intakegesprek waarin de persoonlijke uitdagingen van de medewerker in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt de medewerker gekoppeld aan een coach en worden gezamenlijk de doelen van de medewerker afgestemd waaraan hij/zij kan gaan werken.

Collega's lunchen

Inhoud traject

Het traject begint altijd met een beginmeting zodat aan het einde de voortgang gemeten kan worden. De contactmomenten worden onderling afgesproken (combinatie van fysieke en telefonische momenten). Op basis van de eindmeting wordt de vooruitgang ten opzichte van de beginmeting vastgesteld en wordt een advies uitgebracht om zelfstandig verder te werken aan de vastgestelde doelen.

vennootschap

Einde traject

Om onze kwaliteit te waarborgen vindt na afloop van het traject een evaluatie plaats. Hierin kun je, indien gewenst, jouw ervaringen delen met het persoonlijk coachingstraject.

bottom of page