top of page
Ontwerp zonder titel (17).png

Op weg naar een gezondere leefstijl met Code 95

Code 95 nascholingscursus leefstijl

Waarom de Code 95 nascholingscursus leefstijl?

Om beroepsmatig te mogen blijven rijden zul je als chauffeur elke 5 jaar minimaal 35 uur aan nascholing moeten volgen. Door het volgen van de nascholingscursus Leefstijl worden 7 van de 35 uren ingevuld. Naast het feit dat dit een wettelijke verplichting is, is het ook een waardevol middel om je kennis en vaardigheden bij te werken. Het is mogelijk om uw beroepschauffeurs bij ons op te leiden en hiervoor nascholingsuren te verkrijgen. Onze nascholingscursus Leefstijl biedt jou een leuke, leerzame en boeiende Code 95 ervaring!

Hoe ziet de Code 95 nascholingscursus leefstijl eruit?

Zit je lekker in je vel, dan voel je je energieker, vitaler en ben je meer alert. De in de cursus opgedane kennis draagt bij aan de veiligheid op de werkvloer én in het verkeer. De cursus is zo vormgegeven dat de deelnemers op een plezierige en positieve manier kennis kunnen maken met verschillende leefstijlthema’s. Tijdens deze cursus komen de volgende leefstijlthema’s aan bod: voeding, stress en werkdruk, alcohol en roken, en bewegen. Daarnaast zijn er twee tijdsblokken met vrije ruimte waar de opdrachtgever twee van de volgende leefstijlthema’s kan kiezen: slapen, duurzame inzetbaarheid (DRIVE), mentale fitheid, mindset en preventie fysieke klachten.

Code 95 nascholingscursus leefstijl in de praktijk

  • Wij stemmen de vrije ruimte keuze delen van de cursus af met jouw organisatie.

  • De cursus kan doordeweeks of op zaterdagen gepland worden.

  • Medewerkers worden door een OVGM professional ontvangen op (doorgaans jullie eigen) locatie.

  • In de nascholingscursus staat interactie en praktijk centraal. Niet in je luie stoel luisteren naar een presentatie, maar daadwerkelijk aan de slag en ervaren.

  • Na afloop van de cursus vragen we iedereen een evaluatie in te vullen, welke teruggekoppeld wordt naar jouw organisatie.

  • SOOB verstrekt subsidie voor deze nascholingscursus à €200,00 per deelnemer.

bottom of page