Diensten & Producten

Oude Vrielink Gezondheidsmanagement B.V. kan uw partner zijn voor een antwoord op de vraagstelling (problematiek) van uw organisatie. Op basis van behoefte en wensen denken we graag met u mee om het beste antwoord te geven. Het antwoord wordt concreet vertaald in een aantal diensten en produkten. Deze zijn op te splitsen in organisatiegerichte en individueel gerichte activiteiten.

Voor meer informatie verwijzen we naar de uitgebreide informatie over de afzonderlijke diensten en produkten. Of nog beter, neem contact met ons op en laat ons vrijblijvend meedenken! Tevens kunnen we u dan ook laten weten of het project in aanmerking komt voor vergoedingen vanuit het ESF en/of vanuit verzekeraars. Dit hebben we reeds kunnen regelen voor circa 70% van onze relaties.

De verschillende diensten en producten kunnen worden ingezet om de in overleg met het bedrijf vastgestelde doelstellingen te realiseren. We benoemen hier een aantal diensten en produkten zonder de bedoeling te hebben een volledig overzicht te willen geven.